Entertainment

Bibian Mentel blijft tumoren de baas: 'Weer wat tijd gewonnen'

12 mei 2020 19:57
Beeld © ANP

Het zit Bibian Mentel (47) eindelijk weer eens een beetje mee. De medicijnen die ze momenteel slikt lijken hun werk te doen, want haar uitzaaiingen zijn de afgelopen tijd amper gegroeid. "Ik kan weer eventjes leven en dat is heerlijk!", vertelt de snowboardster tegenover 'Shownieuws'.

"Voor nu gaan we gewoon genieten van het leven"

Bibian en haar gezin kunnen hun geluk niet op. "Dat klinkt ook een beetje gek natuurlijk, want het neemt niet weg dat er nog steeds tumoren in mijn lijf zitten, maar ik ben ontzettend blij dat we nu weer even wat tijd hebben gewonnen", vertelt ze dan ook verheugd voor de camera. "Voor nu gaan we gewoon genieten van het leven."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bibian Mentel kan zoon niet knuffelen uit angst corona

Zoals het er nu naar uitziet hoeft ze de aankomende vier tot zes maanden niet op controle, mits de klachten wegblijven. "Dat is voor mij heel lang eigenlijk (...) het voelde eigenlijk ook een beetje onwerkelijk dus het moest ook een beetje indalen."

Bibian kreeg vorig jaar oktober voor de twaalfde keer te horen dat ze kanker heeft. Afgelopen november ging ze onder het mes voor een operatie aan haar ruggenwervel. In een ruim zeven uur durende operatie werd een door kanker aangetaste ruggenwervel deels verwijderd, vervangen en gestut. Toch blijft ze positief.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Het zit Bibian Mentel eindelijk weer eens een beetje mee

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore