Entertainment

Verleiding Temptation is te groot: er gaat wéér iemand vreemd

13 mei 2020 07:09 Aangepast: 13 mei 2020 09:27
Beeld © Temptation Island

Met de confronterende beelden van het laatste kampvuur in gedachten, moeten de koppels van 'Temptation Island' een belangrijke keuze maken. Gaan ze de verleiding aan tijdens de dreamdate, of besluiten ze hun relatie te redden?

"Het laatste wat ik wil is nog iets met hem te maken hebben"

Romee heeft na enkele dagen haar prooi te pakken en daar lijkt Zach geen enkel probleem mee te hebben. "De beelden die ik krijg elke keer van Simone, ik word elke keer gek van het gebrek aan respect. (…) Ik had liever gezien dat zij intiem is met iemand dan deze vorm van disrespect die ze nu toont", spreekt hij kwaad over zijn vriendin. 

Zach heeft dan ook geen enkele behoefte om na Temptation Island hun relatie door te zetten. "Ik denk dat zij ook niet met mij door wil, door de beelden die ik heb afgegeven." En dat terwijl het koppel een paar dagen voor deelname nog samen op reis was in Dubai. Alles leek goed te gaan - totdat de relatietest roet in het eten gooide.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-verleidster Daniëlle opgenomen in ziekenhuis

Niet alleen zijn vriendin twijfelt aan de intenties van Zach, ook de andere meiden doen dat. Angela zag zijn slippertje al lang aankomen. "Ik ben blij dat ze heeft meegedaan aan Temptation en gezien heeft hoe hij écht is, voordat het te laat is."

Zach denkt daar anders over. "Mijn missie die ik meekreeg was dat ik moest bewijzen dat ik een man was. Ik heb respect getoond naar die andere meiden, ik heb respect getoond naar mijn vriendin. Ik heb laten zien dat ik een man ben. (…) Ik ben teleurgesteld in háár, want ze heeft mij heel hard voor schut gezet op tv."

Maar Simone is helemaal klaar met 'Mr. Mallorca'. "Hij heeft alleen maar sneaky gedrag getoond en dacht dat hij Temptation te slim af was", vertelt ze woest. "Maar Temptation is ons altijd slimmer af. Het laatste wat ik wil is nog iets met hem te maken hebben."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zach van Temptation doet te bizarre uitspraak over bedpartners

Gelukkig zorgt de dreamdate, waar de koppels nog één keer de kans krijgen zich te bewijzen sterker te zijn dan de verleiding, voor wat afleiding. Maar niet iedereen kan dat aan... In de laatste minuut is namelijk te horen dat iemand het wel érg naar zijn zin heeft. Een van de dames is aan het kreunen, maar de vraag is wie…

Zal verleidster Eline Arda nog een kans geven? Of is het toch één van de andere meiden?

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roshina doet opmerkelijke onthulling telefoon-gate Temptation

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5, of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore