Ga naar de inhoud
Entertainment

Roxeanne Hazes kijkt terug op 'dag om nooit meer te vergeten'

Beeld © ANP

Bij Roxeanne Hazes (27) is vandaag alles op rolletjes verlopen. Létterlijk. De zangeres ging vandaag een frisse neus halen en genoot enorm van wat quality time met haar zoontje en verloofde.

"Alleen jammer van die hondenpoep op je rug!"

Op Instagram is te zien hoe de dochter van Dré, zoals ze zichzelf noemt, eventjes alle corona-ellende vergeet en geniet van het hier en nu. Samen met haar zoontje Fender rolt ze met haar rug op de grond van de berg af. Rox moet het een paar keer voordoen, maar dan is ook haar ventje om. 'Lief dagboek, vandaag was zo'n dag om nooit te vergeten', deelt ze even later het familiemoment met haar volgers op Instagram. 

Vrijheidsambassadeur
Lees ook:
Vrijheidsambassadeur Roxeanne Hazes is ervaring rijker

Viktor Brand kan het niet laten om een geintje uit te halen in de comments. 'Wat heerlijk', schrijft hij. 'Alleen jammer van die hondenpoep op je rug!' Poep of niet, Roxeanne kan er niet wakker om liggen. Zij is dolblij met haar prachtige gezinnetje. Natuurlijk had ze liever gehad dat het coronavirus de wereld niet in zijn greep had gehouden. Maar nu het toch zo is, ziet ze er wel het positieve van in. Ze kan namelijk even lekker thuis zijn.

Roxeanne Hazes ziet positieve in van thuisquarantaine

01:59
Roxeanne
Lees ook:
Roxeanne Hazes ziet afgelaste optredens positief in