Ga naar de inhoud
Entertainment

Nóg meer gruwelverhalen over Ellen DeGeneres steken de kop op

Beeld © Getty Images

Ellen DeGeneres wordt wereldwijd gezien als één van de liefste en meelevende mensen op de buis. Toch gaan er de laatste tijd nogal wat verhalen over haar allesbehalve lieve gedrag en de divatrekjes van de 62-jarige presentatrice rond.

"Het irriteert me dat mensen altijd maar denken dat ze lief en begaan is"

Onlangs onthulde Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, al dat haar ervaring met de presentatrice niet bepaald gezellig was. De YouTube-ster was te gast in het populaire programma, maar werd allesbehalve warm onthaald. "Misschien naïef, maar ik had een beetje verwacht dat ik met confettikanonnen ontvangen zou worden: ‘Welcome to The Ellen DeGeneres Show!’ Maar ik werd begroet door een boze stagiair die net iets te lang had doorgewerkt", vertelde ze in &C.

Ellen
Lees ook:
Ellen DeGeneres met de neus op de feiten gedrukt door critici

Ook verschillende oud-medewerkers deden een duit in het zakje en onthulden de meest bizarre eisen die Ellen zou hebben. Een voormalig medewerker van Ellen klapt uit de school bij The New York Post. “Is ze altijd aardig? Nee. Het irriteert me dat mensen altijd maar denken dat ze lief en begaan is en dat ze daarmee wegkomt”, vertelde hij.

Onlangs deed ook een voormalig beveiliger een boekje over haar open. Hij moest haar beschermen tijdens de Oscaruitreikingen van 2014, maar gunde hem naar eigen zeggen geen blik waardig. “Het was een koude bedoening en eigenlijk behandelde ze de mensen die niet tot haar directe kring behoorden, een beetje neerbuigend.”

Oud-medewerkers
Lees ook:
Oud-medewerkers noemen Ellen Degeneres 'gemeen wijf'

Wie denkt dat de coronacrisis het ijskoude hart van Ellen wel iets doet smelten heeft het mis. Veel werknemers hebben namelijk aan de bel getrokken nu blijkt dat ze maar liefst 60 procent salaris moeten inleveren terwijl Ellen zelf een schamele 77 miljoen dollar per jaar bijgeschreven krijgt. Volgens een woordvoerder van Warner Bros TV klopt de verandering, maar is dit afgesproken met vertegenwoordigers van de vakbond.

Update: volgens bronnen vreet de aanhoudende negatieve berichtgeving aan Ellen.

Hans Klok deelt zijn mening over bekritiseerde Ellen DeGeneres

02:58

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore