Entertainment

Boef verbreekt een bijzonder record

11 mei 2020 14:59 Aangepast: 11 mei 2020 15:12
Beeld © Videoland

Boef weet niet alleen in de muziekindustrie te scoren, ook op andere vlakken loopt hij voorop. Hij heeft zelfs een record te pakken. Nog niet eerder is een docu binnen 24 uur zo vaak gestreamd bij Videoland als die van Boef, zo maakt de streamingdienst vandaag bekend aan RTL Boulevard.

De documentaire van Boef is sinds 8 mei te streamen bij Videoland en weet hoge ogen te gooien. Videoland laat weten dat ze op basis van het aantal streams op de eerste dag na de release met trots kunnen zeggen dat Gewoon Boef de meest gestreamde Videoland Original documentaire binnen 24 uur ooit is. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rapper Boef vertelt Beau wanneer hij tot inkeer kwam

Hiermee weet Sofiane Boussaadia, zoals Boef eigenlijk heet, enkele andere succestitels achter zich te laten. Eerder wisten namelijk Videoland Original-docu’s over Famke Louise, Badr Hari en Bizzey al te scoren.

In Gewoon Boef is de controversiële rapper openhartiger dan ooit. Hij is acht maanden lang gevolgd door een cameraploeg. In die tijd bouwt hij aan zijn toekomst. Ondanks het succes dat hij beleeft, duiken overal demonen uit zijn verleden op. Hij doet voor het eerst een boekje open over onder meer zijn pijnlijke jeugd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rapper Boef biedt excuses aan voor 'kech-incident'

Gewoon Boef is nu te zien bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore