Entertainment

Bijzonder quarantaine-gezelschap voor Johnny de Mol

11 mei 2020 09:41 Aangepast: 11 mei 2020 09:54
Beeld © ANP

Johnny de Mol (41) en zijn vrouw Anouk (38) hebben een bijzondere thuisquarantaine achter de rug. Ze brachten namelijk wekenlang door met Co, de ex van Anouk, en zijn nieuwe partner Naomi.

"Heel dankbaar dat wij één grote familie zijn"

Dit deden de vier ouders zodat hun gezamenlijke kinderen bij elkaar konden zijn. Anouk heeft namelijk uit haar relatie met Co al een dochtertje, Kiki. Samen met Johnny heeft ze twee zoons: Johnny jr. en Fender. 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Johnny de Mol zet zich in voor opvang kinderen Griekenland

Het contact tussen Anouk en haar ex Co is altijd goed bleven. Dat is te lezen in een bericht op Instagram dat Anouk zondagavond deelt. We zien daar een kindertekening met alle hoofden erop. 'Zes weken woonden wij met z’n zevenen bij elkaar onder één dak om deze nare coronatijd wat aangenamer te maken', schrijft Anouk bij de foto. 

Deze bijzondere samenstelling bleek een lang gekoesterde droom van dochtertje Kiki te zijn. Die wilde namelijk graag dat iedereen bij elkaar was. 'Het was een quarantaine om nooit te vergeten, heel dankbaar dat wij één grote familie zijn.'

De jongste zoon van Johnny en Anouk, Fender, is pas vijf maanden oud. De dolgelukkige vader geniet intens van deze mooie tijd. In de video hieronder vertelt Johnny over zijn jongste zoon.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore