Entertainment

Rachel Hazes noemt zoon André haar 'kostbaarste bezit'

10 mei 2020 14:17 Aangepast: 10 mei 2020 18:01
Beeld © ANP

Op Moederdag staat Rachel Hazes (50) stil bij haar meest kostbare bezitten. Dat doet de moeder van zoon André (26) en dochter Roxeanne (27) op Instagram, maar haar dochter wordt daarin niet benoemd.

"Dank je wel dat jullie in mijn leven zijn"

Rachel wordt flink in het zonnetje gezet op Moederdag. 'Dank je wel dat jullie in mijn leven zijn. Zoveel liefde van jullie', schrijft ze in haar ode terug aan haar meest 'kostbare bezit' op Instagram. In de fotoreeks is haar zoon André te zien, net als de kinderen van goede vrienden van haar, die haar beschouwen als 'bonus mama.' Opvallend genoeg komt haar dochter Roxeanne niet voorbij in het rijtje. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rachel Hazes beleeft een emotionele en zware dag

Ook Rachels volgers valt het op dat er één iemand niet is toegevoegd. 'Ik mis Roxeanne. Mooiste wat je kan overkomen', reageert er eentje. 'Mis een foto van Roxeanne', aldus een aantal anderen. Meerdere fans zijn onder de indruk van haar 'kostbare bezitten.' 'Lief allemaal. Je bent een topper', 'Dit heb je ook meer dan verdient lieve Rachel' en 'Leuke foto's' klinkt het verder. 

Er gaan al een tijdje geruchten dat het niet botert tussen Rachel en Roxeanne. De zangeres reageert op de vermeende vete met haar moeder in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore