Entertainment

BN'ers overspoelen mama's met liefde op Moederdag

10 mei 2020 10:28 Aangepast: 10 mei 2020 12:41
Beeld © Instagram @bassmit

Ook voor bekende Nederlanders staat deze zondag in het teken van Moederdag. Op sociale media zetten ze hun moeders en de moeders van hun kinderen massaal in het zonnetje.

"Vergeet je niet dat je de beste moeder bent die er is"

Zo delen onder meer Olcay Gulsen en Patty Brard een foto van hun moeder. "Mijn allerliefste mama", schrijft Olcay erbij. Patty eert niet alleen haar moeder, maar ook haar broer. "Moederdag is ook een een beetje broertjesdag. Ik hou ontzettend veel van jullie", laat ze weten op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Olcay Gulsen in actie tegen huiselijk geweld ten tijde van corona

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Talpa zet talkshow Gordon en Patty voorlopig on hold

Nicolette Kluijver bedankt haar moeder voor wat ze van haar heeft geleerd. Ze schrijft: "Door jou heb ik geleerd wat doorzettingsvermogen is, dankzij jou blijf ik positief, door jou zie ik wat er nog wel is en niet wat niet. Lieve mam, samen hebben we een leven vol hindernissen en hobbels… vergeet je niet dat je de beste moeder bent die er is."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nicolette Kluijver wijst opvolger Britt Dekker aan

Jim Bakkum eert met vier foto's de moeder van zijn kinderen, Bettina Holwerda, zijn moeder, zijn schoonmoeder en zijn schoonzusje die binnenkort voor het eerst moeder wordt. "Waar waren we toch zonder onze moeders?!", vraagt hij zich af.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jim bakkum schrijft emotionel nummer voor zieke Jayme (1)

Ook Bas Smit zette de moeder van zijn kinderen, Nicolette van Dam, extra in het zonnetje. "We hebben het alle 3 zo mega getroffen met onze Nic", schrijft hij bij een foto van Nicolette, die van haar twee kinderen een ontbijtje op bed heeft gekregen. "Het is niet moeilijk om het leuk te hebben als je de wind in de rug hebt, maar de echte toppers komen naar boven bij tegenwind. Nic is zo’n ongelooflijke topper, zij gaat zelfs voorop in de storm."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore