Ga naar de inhoud
Entertainment

Ali B staat voor onmogelijke keuze in The Voice Kids

Beeld © The Voice Kids

Nog twaalf kids en vier tickets voor The Sing Offs. Vorige week zagen de kids van Team Anouk hun vocale wegens kruisen en deze week is het de beurt aan de kandidaten van Ali B. En in de ring telt maar één ding: geef het allerbeste optreden van je leven.

"Als je optreedt sta je altijd voor vreemden"

Maar dat is voor sommige kandidaten nog best lastig, want veel van hen zijn bevriend. Zoals Mylena (12), Elif (13) en Frida (13). Ze hadden dan ook eigenlijk liever niet samen willen zingen, maar zijn niet van plan zo snel de handdoek in de ring te gooien.

Dat blijkt wel tijdens de repetities. Het enige waar het drietal nog aan moeten werken is dat ze als één team werken. En met die tip van coach Ali zetten de meiden de studio op z’n kop met het nummer ‘Flames’ van Sia.

John
Lees ook:
John de Mol en Ali B mogelijk naar rechter om bitcoinfraude

De jury is volledig overdonderd na hun optreden. Over alle drie de meiden heeft Ali wel iets positiefs te zeggen. Hij staat dan ook voor een zware keuze. “Ik zit hier als coach”, spreekt hij zijn pupillen toe. “Dat betekent dat ik mijn oordeel geef en een bijdrage lever. En als veiligheid daar een onderdeel van is, dan moet ik dat gewoon doen. Dus ik ga verder met Elif.”

Eerder op de avond zei Ali nog tegen haar dat ze moet werken om ook ‘aan te staan’ als ze niét zingt. "Je moet daar wel aan werken, want als je optreedt sta je altijd voor vreemden. En dan kan het niet zo zijn dat je je inhoudt omdat je het publiek niet kent." Anouk is het niet met hem eens: "Dat kan wél. Want dat doe ik al bijna 24 jaar, dus het kan."

Kippenvel
Lees ook:
Kippenvel en tranen wisselen elkaar af in The Voice Kids

The Voice Kids is elke vrijdagavond om 20:00 uur te zien op RTL 4.