Entertainment

Eline deed alleen voor de fame mee aan Temptation

10 mei 2020 12:55 Aangepast: 10 mei 2020 12:56
Beeld © RTL

Veel verleiders zien 'Temptation Island' als een springplank. Ze hopen via het programma beroemd te worden en dat lukt meestal best aardig. Ook verleidster Eline deed puur mee voor de aandacht. Dat vertelt ze in 'Temptation Gossip'.

Vanaf dag één kan Arda zijn ogen niet afhouden van verleidster Eline. Het duurt dan ook niet lang voordat de twee bij elkaar in bed belanden. Maar zo snel als hun relatie begint, zo snel eindigt hij weer. De Temptation-babe ziet het namelijk niet zitten om helemaal van Zwolle naar Hasselt te verhuizen. Daarnaast is haar doel toch al gelukt: opvallen. "Een groot deel van de verleiders deed alleen maar mee voor de fame, waaronder ik", geeft Eline nu dan ook eerlijk toe. En bekend worden, dat is haar zeker gelukt. 

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Spoiler: nóg iemand begaat een slippertje in Temptation Island

Maar boontje komt om zijn loontje, want vanwege het coronavirus zijn er momenteel nul boekingen. Al vindt ze dat niet zo heel erg. "Ik vind het wel lekker rustig zo", aldus Eline.

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore