Entertainment

Een bijna-catfight en veel gescheld in Mr. Frank Visser

08 mei 2020 12:55 Aangepast: 08 mei 2020 14:30
Beeld © SBS/Talpa

Viktor Brand vloog weer van hot naar her in een nieuwe aflevering van ‘Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?’ Ditmaal bezocht hij een recreatiepark in Voorthuizen waar buren elkaar zowat in de haren vlogen én peilde hij de sfeer in Roelofarendsveen

"Je bent de onschuld zelf, maar mij pak je niet"

In Voorthuizen hebben Louis en Hetty knallende ruzie met hun buren John en Marianne. Reden? Een veel te lange laurierstruik van John en Marianne. Die zou namelijk de zon blokkeren en dat pikken Louis en Hetty niet. Maar volgens Marianne speelt er nog meer. Volgens haar wordt ze bespioneerd door de buurman. “Je kan niet eens in je bh lopen hier”, klaagt Marianne.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kijkers zien 'meest kinderachtige zaak ooit' in Mr. Frank Visser

Het loopt vooral flink uit de hand tijdens de hoorzitting als Marianne van zich laat horen. Ze beschuldigt Hetty ervan een leugenaar te zijn en dat Hetty ‘een enorme grote bek’ tegen haar had. “Je bent de onschuld zelve, maar mij pak je niet”, aldus Marianne.

Volgens Mr. Frank Visser is er echter helemaal geen sprake van spionage én mag de laurier uiteindelijk blijven staan. Maar nu enkele maanden later blijkt dat alles is veranderd, want Louis en Hetty zijn inmiddels met de noorderzon vertrokken. “Een heuglijke dag”, aldus Marianne.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Drastisch besluit over Harry de haan in Mr. Frank Visser

In Roelofarendsveen klagen Frans en Berna steen en been over de grote hoeveelheid bladafval die in hun straat ligt. Zij zien maar al te graag dat de veertien elzen snel worden verwijderd, want nu moeten de twee zelf regelmatig de straat aanvegen. Volgens Berna voelen ze zich ‘klein en niet begrepen’. Toch hoefde de bomen niet worden gekapt volgens Mr. Frank Visser.

Maar enkele maanden later blijkt dat de wethouder toch de handen uit de mouwen heeft gestoken en met regelmaat een extra veegwagen laat opdraven. Ook heeft ze zelf de bezem eens ter hand genomen en de straat aangeveegd, terwijl Berna toekeek.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Parkietenrel' in Mr. Frank Visser eindigt met fikse bedreigingen

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? is elke donderdagavond om 21:30 uur te zien op SBS 6. Aflevering terugkijken kan hier.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore