Entertainment

Jennifer Aniston steekt middelvinger op naar corona

08 mei 2020 02:59 Aangepast: 08 mei 2020 07:31
Beeld © ANP

Ook Jennifer Aniston (51) lijkt helemaal klaar met de coronacrisis. Op Instagram deelde de Friends-actrice donderdag een oude foto van zichzelf waarop ze haar middelvinger opsteekt en schreef daarbij: "Beste covid, je wordt vriendelijk verzocht op te lazeren. En bedankt, doei."

"En bedankt, doei"

Woensdag liet Aniston in haar Stories ook al zien dat ze zich behoorlijk verveelt. Ze deelde een filmpje waarop ze toekeek hoe haar wasmachine draaide en speelde daarbij Tyga's nummer Bored In The House. Ze leek wat meer lol te hebben in een clipje dat ze daarna postte, waarin ze met haar hond Clyde speelde in haar achtertuin.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Vriendin hoopt dat Brad Pitt en Jennifer Aniston weer samenkomen

Eerder deze maand was Aniston nog een stuk positiever over haar verplichte thuisisolatie. "Ik ben een geboren binnenmens, dus dit is een soort droom voor mij", zei ze toen in de virtuele editie van Jimmy Kimmel Live, om daar snel aan toe te voegen: "Nou ja geen droom, het is natuurlijk een nachtmerrie. Maar voor mij persoonlijk is dit niet zo'n uitdaging. Het moeilijkste is het nieuws kijken en proberen te verwerken wat er allemaal gebeurt."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore