Ga naar de inhoud
Entertainment

Rapper Boef biedt excuses aan voor 'kech-incident'

Beeld © ANP

De 27-jarige rapper deed flink wat stof opwaaien toen hij twee jaar geleden een groepje vrouwen uitschold voor 'kech'. Sinds het incident is er een hoop veranderd, dat meldt Boef in een openhartig gesprek met het 'AD'.

"Ik had op dat moment mijn verlies moeten nemen. Mijn excuses openlijk moeten maken"

"Ik heb me ontwikkeld. Ik ben nu een voorbeeld voor de jeugd", beweert de rapper. Toch kennen veel mensen nog de oude Boef; die een oproep deed aan rapper Para Soma om te vechten, naar een agent riep in één van zijn vlogs dat hij 'haar dochter neukt' en met 300 kilometer per uur over de weg scheurde. En dan was daar ook nog de veelbesproken 'kech-discussie' waar zowat iedereen over viel.

Rapper
Lees ook:
Rapper Boef geeft met docuserie intiem inkijkje in zijn leven

Voor wie het even vergeten is: tijdens de jaarwisseling van 2018 maakt de rapper twee vrouwen op Snapchat uit voor 'kechs', wat hoeren betekent. "Het was natuurlijk een ongelooflijk lelijke en domme opmerking", gaat hij nu door het stof. "Ik had op dat moment mijn verlies moeten nemen. Mijn excuses openlijk moeten maken. Maar wat deed ik? Ik ging ertegenin en maakte het daardoor veel groter."

"Ik weet nog goed dat Ali me belde: 'Wat ben jij een fokking sukkel', zei hij. Was niet gek dat hij dat zei. We zaten midden in een Metoo-discussie, wat ik helemaal niet doorhad, en dan komt er een jongen met een Arabische achtergrond die even vertelt dat vrouwen hoeren zijn", aldus Boef.

Rapper
Lees ook:
Rapper Boef: 'Zorg voor meer geld voor zorgverleners'

Twee jaar later is hij veranderd, althans dat claimt hij in het interview: "Mijn manier van handelen, mijn doen, mijn muziek. Ik ben niet heilig, ik blijf Boef en zal het beeld van de straat blijven brengen, maar nooit geweld verheerlijken."

Bron: RTL Boulevard
Meer over