Ga naar de inhoud
Entertainment

Bizzey had lang moeite met breuk Famke Louise

Beeld © ANP

Bizzey (34) stond aan de wieg van de carrière van Famke Louise (21). Na een succesvolle periode besloot de zangeres alleen haar management te laten doen door Ali B (38). Die overstap viel Bizzey zwaar, maar hij koestert geen wrok meer.

"Zij was een toegevoegde waarde in mijn leven"

Dat vertelt Bizzey op het YouTube-kanaal van Robbert Rodenburg, waar de twee in gesprek zijn met elkaar. De rapper koestert weliswaar geen wrok meer, maar heeft lang last had gehad van de situatie. "Ik heb er wel lang mee gelopen", vertelt hij eerlijk. "Ik vond het moeilijk om haar te zien gaan.

Bizzey:
lees meer:
Bizzey: 'Ik leerde om hard te werken en geen schulden te maken'

Samen stonden ze namelijk aan het begin van haar carrière. "Er was nog geen plan. Ze wist niet wat voor muziek ze wilde gaan maken, of ze eruit wilde zien. Het was mooi om dat samen te bedenken", aldus Bizzey.

Hij mist Famke nog steeds, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. "Om het in vaktermen te noemen: Ik vond het een mooi product. Ik vond haar lief en dapper. Zij was een toegevoegde waarde in mijn leven. Ik had er echt lang moeite mee. Het was voor haar de move die ze moest maken."

Bizzey
lees meer:
Bizzey geeft update rondom zijn gezondheid

Bizzey lag een tijdje geleden nog in het ziekenhuis vanwege een ontstoken hartzakje. In de video hieronder vertelt hij hoe het nu met hem gaat.

Rapper Bizzey doet het voorlopig nog rustig aan

00:16