Entertainment

Jongste zoon van Emma Bunton krijgt eigen Zweinstein in de tuin

07 mei 2020 02:58 Aangepast: 07 mei 2020 07:51
Beeld © ANP

De verjaardag van de jongste zoon van Spice Girl Emma Bunton (44) is ook tijdens de lockdown in Engeland niet ongemerkt voorbij gegaan. Op Instagram deelde 'Baby Spice' woensdag foto's van haar schuur, die ze voor de gelegenheid had omgebouwd tot Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry uit de Harry Potter-boeken.

"We houden van je"

In de schuur had de zangeres onder meer de zwevende kaarsen nagebootst zoals die branden in de grote eethal van de toverschool, die in de Nederlandstalige versie de naam Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus kreeg.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Komen de Spice Girls straks naar Nederland? De gesprekken zijn er

De familie speelde voor de negende verjaardag van zoon Tate ook een rondje 'sorting hat', waarbij duidelijk wordt in welke van de vier afdelingen van de school leerlingen worden ingedeeld. Of Emma, haar echtgenoot Jade en zoons Tate en Beau (12) in Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw of Slytherin terechtkwamen, maakte de zangeres niet bekend.

Bij een foto van haarzelf en Tate op het strand, schreef Bunton: "Mijn wereld, mijn alles. Je leert me elke dag iets, en ik zal altijd achter je staan. Gefeliciteerd Tate, vandaag 9 jaar oud. We houden van je."

De jarige job kreeg daarop felicitaties van onder meer de familie Beckham. Victoria schreef onder de post: "Fijne verjaardag Tate, kussen van ons allemaal!".

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Emma Bunton wist niets af van ‘avontuurtje’ Mel B en Geri

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore