Entertainment

Nikkie Plessen krijgt de wind van voren van Insta-hubby

06 mei 2020 13:41
Beeld © ANP

Nikkie Plessen (34) trakteert haar volgers dagelijks op de meest modieuze kiekjes op Instagram, maar daar gaat wel het een en ander aan vooraf. Haar man, Ruben Bontekoe, is dat nu helemaal zat en steekt er een stokje voor.

"Als je vent helemaaaaaaal klaar is met je foto’s"

Wie een beetje goed voor de dag wil komen op Instagram komt er niet zo makkelijk vanaf met een foto uit de losse pols. Er moeten locaties worden gescout, het licht moet worden geregeld, de juiste outfit uitgekozen en een laag make-up aangebracht. Al met al ben je snel een paar uur verder, zo weet ook Ruben uit ervaring. Maar het is tijd om zijn lief terug te pakken...

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Nikkie Plessen kan oude TMF-beelden niet aanzien

Terwijl Nikkie uiterst serieus poseert voor Instagram, pakt haar vent snel de bladblazer. Haar perfecte coupe waait alle kanten op en niet à la Beyoncé. Gelukkig kan de zakenvrouw er zelf wel om lachen. 'Als je vent helemaaaaaaal klaar is met je foto’s', geint ze er dan ook bij.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Nikkie Plessen: 'Ze zagen er waanzinnig goed uit'

Langzaam maar zeker worden de coronamaatregelen ietsje versoepeld en dus durven ook de grote winkelketens voorzichtig weer de deuren open te doen. Nikkie Plessen snapt wel waarom.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore