Entertainment

Dream School-kijkers zijn onbeschofte Emma helemaal zat

06 mei 2020 09:35
Beeld © NPO

Quino die zich kwetsbaar opstelt en de emotionele Ariscaya zetten in hun laatste week van het 'Dream School'-avontuur de juiste stap naar voren. Dat valt nog niet te zeggen over Emma. Kijkers vinden dat zij zich maar wat onbeschoft gedraagt in de les van Philip Huff.

"Misschien verkoopt je boek niet goed genoeg en moet je even op televisie komen"

In de laatste aflevering zie je de leerlingen aan het einde van hun tweede en begin van hun derde week. Hoewel er in het eerste deel van de uitzending niet veel zendtijd voor Emma is, maakt ze dat aan het einde helemaal goed. Ze heeft absoluut geen zin in de les en trekt van leer tegen Philip.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Spanningen in Dream School lopen hoog op

Mentor Lucia snapt niks van het gedrag. "Emma heeft net pauze gehad en moet dan weer in haar tas graaien om een slok drinken te nemen." Daar blijft het niet bij. Lucia is er niet bij als Emma zichtbaar geïrriteerd is als ze de discussie aangaat met Jelle. Zodra Philip zich daarmee bemoeit, is het hek van de dam.

Emma is boos als ze te horen krijgt dat het 'fijn is dat ze meedoet'. "Je zegt het met een soort van nasmaak, gadverdamme", zegt ze duidelijk geërgerd. "Ik vind het fijn als deze les klaar is. Mijn mening is dat je heel erg vol bent van jezelf." Die mening onderbouwen kan ze niet. "Misschien verkoopt je boek niet goed genoeg en moet je even op televisie komen." 

De kijkers snappen niks van het onbeschofte voorkomen van de Dream School-leerlinge.

Dream School is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore