Entertainment

Malia en Sasha Obama laten zich uit over moeder in Netflix docu

06 mei 2020 05:27 Aangepast: 06 mei 2020 07:32
Beeld © ANP

Voorafgaand aan de lancering van de Netflix documentaire 'Becoming', zijn er een aantal fragmenten vrijgegeven waarin Malia (21) en Sasha (18) Obama zich uitlaten over hun moeder Michelle, over wie de docu gaat. Dit meldt 'E! News'.

"Ik vind dat ze enorm trots op zichzelf mag zijn, omdat ik denk dat dat het belangrijkste is wat een mens kan doen"

In Becoming wordt de kijker meegenomen achter de schermen tijdens de boektournee van de voormalig First Lady, die zowel in de Verenigde Staten als Europa een aantal 'optredens' gaf. Voor het eerst reageren de Obama dochters op camera, die ten tijde van het presidentschap van hun vader Barack voor het oog van de natie opgroeiden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Michelle Obama krijgt eigen Netflix-docu

"Ik vind dat ze enorm trots op zichzelf mag zijn, omdat ik denk dat dat het belangrijkste is wat een mens kan doen. Trots zijn op je eigen prestaties," zegt Sasha. Malia vult aan: "Mijn moeder staat niet meer onder de druk zoals dat in het Witte Huis het geval was. Ze heeft bepaalde dingen kunnen loslaten, waardoor er ruimte is gekomen voor andere zaken."

De meiden vinden het werk dat hun moeder heeft verricht 'fantastisch'. "Je ziet nu wel dat die 8 jaar in het Witte Huis niet voor niets zijn geweest. Kijk eens even naar al die mensen die op je tournee afkomen. En die laatste speech die je hield... wow! Mensen komen hier naartoe omdat ze oprecht geloven in liefde en hoop voor anderen."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore