Entertainment

Monica Geuze slijt dagen in quarantaine met nieuwe vriend

05 mei 2020 17:26 Aangepast: 05 mei 2020 17:32
Beeld © ANP

Onlangs maakte de 25-jarige via haar Videoland-serie 'Like Monica' bekend haar hart te zijn verloren. Dat het inmiddels serieus is tussen Monica Geuze en haar nieuwe vlam Robbert wordt duidelijk in haar nieuwe vlog. Het kersverse koppel is namelijk ook tijdens de intelligentie lockdown gewoon samen.

"Ik ben zo gewend dat ik alles deel met jullie"

Monica doet in haar nieuwste video een DNA-test, terwijl op de achtergrond haar nieuwe vriend te horen is en haar instructies geeft. Hij komt echter niet in beeld, want over haar liefdesleven mag Monica niet al te veel uitwijken. Oorspronkelijk was haar nieuwe lover één van de verhaallijnen van haar Videoland-realityreeks Like Monica, waar momenteel slechts vier afleveringen van te zien zijn bij Videoland.

Vanwege het virus liggen de opnames stil en dat is voor de jonge moeder best een dingetje. Omdat de makers van haar serie exclusief recht hebben op een aantal aspecten in haar leven, kan ze in haar vlogs niet overal even diep op ingaan. "Dat vind ik best vervelend, want ik ben zo gewend dat ik alles deel met jullie. En dat kan nu dus niet omdat ik een afspraak heb gemaakt", benoemde ze eerder.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zara-Lizzy laat Monica Geuze flink schrikken met hete kraan

Haar fans zijn overigens niet te spreken over haar actie, volgens veel van hen is de test pure onzin. 'Er zijn meerdere tests gedaan waarbij eeneiige tweelingen een totaal verschillende uitkomst kregen, wat normaal gesproken vanuit puur het DNA niet zou kunnen', laat iemand weten. Een ander schrijft: 'Waarschijnlijk heb je je DNA-test al opgestuurd, maar heel slim is het niet.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Waarom Monica Geuze niet meer álles kan tonen in vlogs

RTL Boulevard sprak Monica eerder al over haar docu.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore