Entertainment

Reünie Too Hot To Handle komt deze week nog naar Netflix

05 mei 2020 17:04
Beeld © Netflix

Netflix-hit 'Too Hot To Handle' komt deze week nog met een reünie-special vol 'nieuwe updates en een reeks van pittige spelletjes'. Dat heeft de streamingdienst via social media bekendgemaakt.

"Ik ben zo nerveus"

De datingshow is sinds zijn release trending en wist zelfs het nieuwe seizoen van La Casa de Papel te verslaan op Netflix. Een special kon dan ook niet uitblijven. 

Anders dan bij bijvoorbeeld Love Is Blind komen de sterren van de realityshow vanwege het coronavirus deze keer virtueel samen om te vertellen hoe het nu met ze gaat. 'Ik ben zo nerveus', vertelt deelnemer Harry op zijn Instagram. 'Ik was constant aan het trillen en zweten. Waarom zie je vrijdag...' 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze Too Hot To Handle-kandidaten zijn onverwachts aan het daten

Too Hot To Handle is absoluut geen alledaagse datingshow. In het programma volgen we tien knappe vrijgezellen aan 'de oever van het paradijs', zoals de streamingdienst het omschrijft. Er staat veel op het spel, want er valt maar liefst 100.000 dollar te winnen. Maar om dat geld mee naar huis te mogen nemen, moeten ze zichzelf inhouden. Bij iedere aanraking, kus of knuffel zakt het prijzengeld. 

Wie lukt het om zichzelf onder controle te houden en wie geeft toch toe aan de verleiding? Bekijk alvast de eerste beelden van de serie om in de sfeer te komen. Alle acht afleveringen staan inmiddels online.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Datingshow Too Hot To Handle wordt je nieuwe guilty pleasure

Extra Hot: The Reunion is vanaf 8 mei bij Netflix. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore