Entertainment

Alessio van EOTB laat zich uit over tandenpoets-incident Lynn

05 mei 2020 14:53
Beeld © MTV

In 'Ex on the Beach: Double Dutch' is te zien hoe de Italiaanse Alessio probeert de nuchtere Lynn zijn meisje te maken. Maar hij houdt er wel strenge regels op na. Zo moet zijn lief vóór elke zoen haar tandenpoetsen, iets waar de tortelduifjes regelmatig over kibbelen. Tegenover de Belgische krant 'Het Laatste Nieuws' komt de hunk daar nu op terug. Er blijkt namelijk een logische reden te zijn voor zijn gedrag.

"Daar mag iedereen een mening over hebben, maar ik ga er de mijne niet voor veranderen"

Het duurde eventjes voordat zijn villa-liefje Lynn ontdooide, maar inmiddels is er speeksel uitgewisseld. Echter niet van harte, want Alessio heeft namelijk het opmerkelijke verzoek dat Lynn vóór ieder kusje eerst haar tanden nogmaals poetst. Iets wat bij Lynn compleet in het verkeerde keelgat is geschoten. Onzin vindt ze het, aangezien ze al minimaal drie keer per dag met haar tandenborstel in de weer is.

Alessio laat nu weten dat hij dat inderdaad aan haar gevraagd heeft, maar alleen als ze had gerookt. "Ik ben zelf geen roker, en ik hou niet van de geur. Normaal gesproken date ik dan ook geen meisjes die roken", legt hij uit. "Daar mag iedereen een mening over hebben, maar ik ga er de mijne niet voor veranderen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zien we deze kandidaat uit EOTB binnenkort als Temptation Island-verleider?

Dat hij vanwege de beruchte uispraak flink wat kritiek over zich heen heeft gekregen, vindt hij jammer. Helemaal omdat hij het niet slecht bedoelde. "Voor mij was die vraag niet meer dan normaal. Al snap ik de kijkers wel: op televisie komt wat ik zeg wel wat raar over. Maar ik denk wel dat het nog duidelijk gaat worden dat ik Lynn hier niet mee wilde kwetsen", vertelt hij.

Spijt van zijn deelname heeft Alessio dan ook zeker, maar hij bekijkt het positief: "Ik heb hierdoor wel iets over mezelf geleerd. Ik wil er echt aan werken om minder gesloten te zijn."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Levi uit EOTB is alle haat spuugzat en haalt uit naar ex én MTV

Voordat de opnames begonnen had de EOTB-hunk al zo zijn twijfels. Het zit namelijk zo: Alessio werd gevraagd, maar vertrouwde het programma aanvankelijk niet. "Nadat ik meer info had gevraagd, besefte ik dat dit een unieke kans was. Ik zei 'ja' en een week later zat ik op het vliegtuig."

Ex on the Beach: Double Dutch is iedere zondag om 21.30 uur te zien op MTV. Krijg je geen genoeg? Check dan ook onze eigen serie Temptation Gossip, waarin kandidaten van Temptation Island een boekje opendoen over hun deelname.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore