Entertainment

Vrijheidsambassadeur Roxeanne Hazes is ervaring rijker

05 mei 2020 12:42 Aangepast: 05 mei 2020 14:28
Beeld © ANP

Roxeanne Hazes (27) mist als Ambassadeur van de Vrijheid op Bevrijdingsdag dan misschien festivals en evenementen, ze is wel een mooie ervaring rijker. De zangeres gaf een optreden op het balkon van het Haarlemse provinciehuis en vond dat erg bijzonder.

"Als er dan niemand meegaat dan gaat er toch iets niet goed"

Het plein was vrijwel leeg tijdens haar akoestische miniconcert, dat eerder plaatsvond en dinsdag werd uitgezonden. Wel genoot één fan luid klappend van Roxeannes nummers 'Bonnie & Clyde', 'Kapot' en 'Ik was toch je meisje'. "Schattig", zegt de zangeres dinsdag op NPO Radio 2.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit is de grootste angst van Roxeanne Hazes

"Het was heel bijzonder en ook wel heel erg raar", aldus Roxeanne. De locatie vond de zangeres ook mooi. "Je kijkt aan tegen een leeg veld en dat is raar, maar heeft tegelijkertijd ook iets sereens."

Optreden zonder een publiek is nog wel wennen. Vooral het feit dat er geen reactie komt, mist ze. "Als er dan niemand meegaat dan gaat er toch iets niet goed."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roxeanne Hazes ziet afgelaste optredens positief in

Ook Snelle, Lucas & Steve en Kris Kross Amsterdam zijn dit jaar Ambassadeurs van de Vrijheid en namen een optreden op in Haarlem. Deze zijn dinsdag te zien tijdens het alternatieve Bevrijdingsfestival bij NPO 3FM. De zangeres, rapper, het dj-duo en dj-trio namen ook minidocumentaires op over wat vrijheid voor hen betekent.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore