Ga naar de inhoud
Entertainment

Geslaagde studenten verrast met felicitaties van Tom Hanks

Beeld © ANP

Hoewel de geslaagde studenten van de Wright State University in Ohio vanwege het coronavirus geen persoonlijke felicitaties konden uitwisselen met elkaar, werden ze virtueel in het zonnetje gezet door Tom Hanks. De acteur nam een videoboodschap voor de 'graduates' op voor de klas van 2020. Dit meldt E! News.

"Jullie zijn de uitverkorenen"

"Jullie zijn de uitverkorenen, vanwege een ondenkbaar lot toen jullie begonnen aan de universiteit. Jullie zijn begonnen in de 'oude tijden' van voor de pandemie. Dit zal jullie de rest van jullie leven bijblijven," aldus Tom.

Tom
Lees ook:
Tom Hanks en Rita Wilson al 32 jaar gelukkig als man en vrouw

"Net zoals mensen die spreken over hun tijd van voor en na de oorlog. Of van voor en na het internet. Jullie zijn afgestudeerd in een tijd waarin veel meer van je werd gevraagd dan alleen een goede Amerikaan zijn. Jullie moesten verantwoordelijk zijn en dingen opofferen vanwege het virus. Maar jullie hebben het geflikt."

Bloed
Lees ook:
Bloed Tom Hanks wordt gebruikt voor ontwikkeling coronavaccin

Tom en zijn vrouw Rita Wilson werden in maart positief getest op het coronavirus toen ze in Australië waren voor filmopnames. Na twee weken in quarantaine gezeten te hebben, mocht het paar terugreizen naar hun woonplaats Los Angeles.