Entertainment

Miljuschka laat zich niet gek maken door coronakilo's

02 mei 2020 18:48 Aangepast: 02 mei 2020 18:52
Beeld © ANP

Nu Miljuschka Witzenhausen (34) elke dag nóg meer uurtjes in de keuken doorbrengt, liggen de coronakilo's op de loer. Toch maakt de tv-kok zich geen zorgen, zo vertelt ze in het 'Algemeen Dagblad'.

"Ik word nooit meer 55 kilo en dat hoeft ook niet"

Miljuschka blijft strijden voor een realistischer beeld op social media. De lekkerbek plaatste vorige week nog een onbewerkte naaktfoto van zichzelf op Instagram en deelt vaker ongepolijste kiekjes van zichzelf en pleit al jaren voor 'body positivity'. De presentatrice merkt op social media dat mensen tijdens de coronacrisis onzekerder zijn door aangekomen 'quarantainekilo's' en angst hebben om weer in bikini te moeten. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Miljuschka laat letterlijk haar naakte waarheid zien

Het 'ideale' beeld op Instagram is voor haar en vele anderen niet haalbaar, vindt Miljuschka. Zelf probeert ze wel een beetje op te letten, helemaal nu ze het gezicht is van Weight Watchers. Maar graatmager worden, dat is niet haar ambitie. "Ik word nooit meer 55 kilo en dat hoeft ook niet. Het is zo’n gelul allemaal. Allemaal om in een bepaald beeld te passen? Ik dacht het niet", vertelt ze aan de krant.

"Het voordeel is wel: mijn lichaam is gewend aan veel calorieën. Dat heb ik voor op de meeste mensen die normaal gesproken op kantoor zitten, ’s avonds koken en daarna op de bank zitten. Die mensen zijn niet gewend aan enorme calorie-inname. Ik wel", legt ze uit. "Ik proef veertig recepten op een dag. Ik eet al buitensporig veel (...) Ik ben al aan mijn plofkiptax."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Miljuschka over haar zwaarbeveiligde huis: 'Net een kluis'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore