Entertainment

Gerard Joling doet pikant detail over seksleven uit de doeken

02 mei 2020 16:38 Aangepast: 05 mei 2020 14:40
Beeld © ANP

Als er iemand is bij wie altijd alles groot, groter, grootst moet; dan is het wel Gerard Joling. Voor zijn zestigste verjaardag had hij wilde plannen, maar de crisis gooide roet in het eten. Aan tafel bij 'Jinek' viert hij toch nog een beetje feest én doet hij een aantal opmerkelijke uitspraken...

"Ik denk dat mensen echt denken: dit kan niet waar zijn"

Na Patty Brard en Gordon komt nu ook Gerard met een eigen boek, zo vertelt hij vrijdagavond. "Ik geloof niet dat ik heel anders ben privé, als op televisie", vertelt hij over zijn aanstaande biografie. Toch komt er genoeg in te staan wat we nog niet wisten, zoals wilde verhalen over zijn seksleven. "Anders is het ook geen biografie", lacht hij.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Gerard Joling maakt al 35 jaar de bühne onveilig

"Ik denk dat mensen echt denken: dit kan niet waar zijn", gaat hij verder. Met wie hij het allemaal het bed gedeeld heeft, wil hij (nog) niet vertellen. "Maar laat ik het zo zeggen: het is een politici", geeft Geer een kleine hint. "Meer ga ik niet zeggen, het wordt enig. Het is zeker niet om iemand te kakken te zetten of vervelend te doen, maar ik heb zoveel internationale mensen ontmoet. Dat zijn allemaal enorm leuke verhalen (…) als ik dat dan eerlijk vertel in het boek dan denk je: dit kan niet waar zijn."

Hij vervolgt: "Maar er komen ook wel een paar dingen in… Ja jongens, ik moet ook wel een paar boeken verkopen. Ik vind als het over een biografie gaat, dan moet je eerlijk zijn."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vriendenkring Gerard Joling denkt coronavirus niet te krijgen

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore