Entertainment

James Corden betaalt staf talkshow voorlopig uit eigen zak

01 mei 2020 20:58 Aangepast: 01 mei 2020 21:14
Beeld © ANP

James Corden (41) schiet medewerkers van zijn Late Late Show te hulp. Tv-zender CBS betaalt de salarissen van zo'n zestig medewerkers niet meer per volgende week dus besloot de host van de Amerikaanse talkshow ze uit eigen zak te betalen, meldt Variety.

CBS bleef de medewerkers acht weken doorbetalen nadat de talkshow vanwege de coronacrisis van de buis werd gehaald. Vorige week kregen ze echter te horen dat ze per maandag onbetaald verlof krijgen omdat er geen werkzaamheden meer zijn voor de Late Late Show. Corden besloot daarop de salarissen van zijn collega's voorlopig te betalen. Hoeveel geld de Britse presentator daaraan kwijt is, is niet duidelijk. Volgens Variety gaat het om een wekelijks bedrag dat minstens tussen de 20.000 en 40.000 dollar ligt.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

James Corden moet tijdelijk stoppen met talkshow

Hoe lang Corden moet opdraaien voor de lonen, moet nog blijken. Naar verwachting duurt het niet lang meer voordat de Late Late Show weer kan worden opgenomen in de studio in Californië, dan wel in aangepaste vorm.

De presentator maakt zijn talkshow na een pauze sinds 14 april vanuit zijn eigen garage. Donderdag liet Corden weten een paar dagen over te slaan vanwege een kleine operatie aan zijn oog.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore