Ga naar de inhoud
Entertainment

Kippenvel en tranen wisselen elkaar af in The Voice Kids

Beeld © RTL

Het was weer nagelbijtend spannend in 'The Voice Kids'. Ditmaal zagen we hoe team Anouk een stuk kleiner is geworden. De optreden zorgen voor flink wat kippenvel bij de coaches, maar uiteindelijk staat Anouk er helemaal alleen voor in de moeilijke keuzes.

"Er was er wel maar eentje waarvan ik kippenvel kreeg"

Als eerste zijn Silvan (14), Thijmen (14) en Rogier (14). Met z’n drieën moeten ze het nummer If I Can’t Hhave You van Shawn Mendes. Het drietal is aan elkaar gewaagd en ze zullen dan ook alles op alles moeten zetten om als winnaar uit de bus te komen. Anouk strooide dan ook met complimenten voor de jongens. Uiteindelijk heeft Rogier zijn coach het meeste weten te overtuigen en hij is dan ook dolblij.

8-jarige
Lees ook:
8-jarige Joëlla steelt de harten van The Voice Kids-kijkers

Als volgende moeten Romy (15), Lenya (14) en Maud (15) de strijd met elkaar aangaan. Zij moeten Always Remember Us This Way van Lady Gaga ten gehore gaan brengen. Het drietal weet dondersgoed dat ze elkaas rivalen zijn, maar vergeten gelukkig niet te genieten. “Super goed gedaan. Er was er wel maar eentje waarvan ik kippenvel kreeg”, vertelt Anouk. En dat is uiteindelijk Romy, net als haar zusje is zij weer een stap dichterbij de finale.

Ook Angelina (12), Romana (10) en Milika (11) weten hoge ogen te gooien. Anouk geeft de dames een moeilijk nummer: Don’t Call Me Up van Mabel. Het is voor de dames een moeilijk nummer, maar de dames hebben hard geoefend. Het drietal weet dan ook de coaches omver te blazen, maar toch weet Milika het beste optreden neer te zetten. Ze kan het dan ook niet geloven als het hoge woord eruit is, kan het meisje alleen maar huilen van geluk.

Zo
Lees ook:
Zo gaat The Voice Kids-finale eruitzien in corona-tijd

The Voice Kids is elke vrijdagavond om 20:00 uur te zien op RTL 4.