Ga naar de inhoud
Entertainment

Dit is waarom Roshina en Karim samen op Curaçao waren

Beeld © RTL

De grote vraag blijft of Karim en Roshina 'Temptation Island' overleefd hebben. Veel kijkers denken het antwoord al te weten. Volgens een grote groep fans is het namelijk overduidelijk dat ze nog altijd samen zijn, omdat zowel Roshina als Karim gespot is op Curaçao. Karim klapt nu uit de school.

"Ik zat in Curaçao voor mijn werk"

Temptation Gossip: Karim vertelt de waarheid over het webcammen

07:03

In een nieuwe aflevering van Temptation Gossip wordt Karim geconfronteerd met de foto's die de tortelduifjes afgelopen januari, na de opnames, deelden. Volgens Karim waren ze inderdaad alletwee op het eiland. Maar of dat automatisch betekent dat ze nog altijd een relatie hebben, daar doet hij geheimzinnig over. "Ik weet niet of dat zo is", vertelt hij mysterieus. "Ik zat in Curaçao voor mijn werk en als iemand daar iemand komt opzoeken betekent dat niet dat die meteen samenzijn."

Iris
Ook leuk:
Iris Rulkens komt opnieuw met steengoede Temptation-imitatie

Eerder in het programma trok hij zijn relatie nog in twijfel. "Ik ben al drie jaar met haar samen en het gaat al twee jaar niet goed. Zij denkt echt dat ik een ander persoon ben. Zij denkt dat ik anders bij haar ben dan bij mijn vrienden", deed Karim een boekje open bij verleidster Cheyenne. "Mijn omgeving, mijn vrienden zeggen allemaal: ‘Laat haar gewoon gaan.' Het gaat al zo lang niet goed, maar nog altijd zijn we bij elkaar. Waarom?”

Elke
Lees ook:
Elke gaat confrontatie met Eline aan in Temptation Island

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.