Entertainment

Fresh Prince-cast huilt tijdens herdenking ‘uncle Phil’

01 mei 2020 12:44 Aangepast: 01 mei 2020 13:55
Beeld © NBC

Het is alweer dertig jaar geleden dat de wereld kennis maakte met de legendarische serie ‘The Fresh Prince of Bel-Air’. Het betekende niet alleen de grote doorbraak van Will Smith, maar zorgde ook voor levenslange vriendschappen. Tijdens een digitale reünie kwam de overleden James Avery ter sprake en dat zorgde voor flink wat tranen.

Will Smith heeft geprobeerd van een nood een deugd te maken en is een eigen show gestart op Snapchat. In Will From Home deelt hij video’s die hij vanuit zijn eigen woning opneemt. In de meest recente aflevering komt een groot deel van de cast van Fresh Prince of Bel-Air voorbij en het voelt weer als vanouds.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Will Smith is bezig met spin-off Fresh Prince of Bel-Air

Toch is er een groot gemis bij de castleden. In 2013 overleed onverwacht acteur James Avery aan complicaties bij een openhartoperatie. James speelde in de serie de rol van uncle Phil en probeerde in de serie zijn neefje Will en zijn kinderen het een en ander bij te brengen. Het zorgde in de serie al voor bijzondere momenten en als de cast terugblikt, vloeien de tranen dan ook rijkelijk.

De cast keek gezamenlijk naar een reeks bijzondere momenten uit de serie en dat zorgt voor een brok in je keel.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Will Smith brengt Fresh Prince of Bel Air-kledinglijn op de markt

Fresh Prince of Bel-Air was een zeer populaire serie die liep van 1990 tot 1996 en maar liefst 168 afleveringen telt. Voor de fans is er goed nieuws, de complete serie is momenteel te zien op Netflix.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore