Entertainment

Frank Lammers in trek bij ondergoedfabrikanten

01 mei 2020 06:19 Aangepast: 01 mei 2020 09:31
Beeld © ANP

Dat Frank Lammers (48) een film maakt over een leraar die ongewenst viral gaat in zijn witte onderbroek, zorgt voor commerciële interesse. De eerste fabrikant van de witte slip heeft zich al bij hem gemeld, laat de acteur vrijdag weten in het 'Algemeen Dagblad'.

"De film speelt zich vrijwel uitsluitend af op de beeldschermen, via Facebook, FaceTime en Instagram"

De acteur kwam op het idee voor de film toen hij zijn dochter een online les zag volgen. In Groeten van Gerri vergeet een scheikundeleraar na zijn les de camera uit te doen, waardoor al zijn leerlingen hem in zijn onderbroek door huis zien paraderen. Die beelden gaan al snel het hele internet over.

Alhoewel alle andere filmsets op het moment stilliggen, kon de acteyr gewoon beginnen met de opnames. "De film speelt zich vrijwel uitsluitend af op de beeldschermen, via Facebook, FaceTime en Instagram", vertelt hij. "Dat betekent dat ik maar een crew van twee mensen nodig heb voor camera en geluid. Mijn tegenspelers zitten thuis en komen binnen via sociale media."

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Frank Lammers en Henry van Loon bundelen krachten voor Netflix

Vakgenoten Fedja van Huêt, Heddy Lester, Martin van Waardenberg, Sanne Langelaar, Kees Boot en Viggo Waas zijn ook te zien in Groeten van Gerri. Frank wil de figurantenrollen crowdsourcen: hij vraagt mensen net als Gerri in hun ondergoed te dansen op het nummer 'Times are Changing' van Di-Rect en dat te delen op sociale media. "De beste inzendingen komen in de film."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Frank Lammers werkt aan film over leraar in coronacrisis

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore