Entertainment

Kjeld Nuis deelt liefdesgeluk met foto van vriendin

30 april 2020 08:39 Aangepast: 30 april 2020 09:34
Beeld © Instagram @kjeldnuis

Kjeld Nuis (30) heeft zijn romance met Joy Beune 'Instagram official' gemaakt. Ter ere van haar 21ste verjaardag plaatste de schaatser een romantische foto van hen samen.

"Gefeliciteerd toppertje"

'Gefeliciteerd toppertje', wenst Kjeld zijn nieuwe vlam via social media een fijne verjaardag. Op het kiekje houdt hij zijn vriendin stevig vast in een omhelzing. Het is echter geen nieuw plaatje, want Joy deelde de foto afgelopen december al op haar Instagram.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Kjeld Nuis over breuk: 'Ik had het nog niet willen brengen'

Voordat hij een scheve schaats reed met zijn collega was de sporter gelukkig met Jill, met wie hij zoontje Jax heeft. Hun relatie strandde eind 2018, waarna Kjeld al snel met Joy werd gespot.

"Ik denk dat Jill lange tijd het gevoel had dat ze in mijn schaduw leefde", vertelde hij eerder over de breuk in Viva. "Alles ging volgens míjn plan. Als ik terugkwam van trainingskamp wilde zij leuke dingen doen, maar thuis moest ik trainen en rusten. Ze zei weleens dat ze liever had gehad dat ik kassamedewerker was geweest dan topsporter." Ook in RTL Boulevard sprak de sporter al eens openhartig over het verdriet.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Kjeld Nuis zet weer voet op Nederlandse bodem na overwinning

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore