Ga naar de inhoud
Entertainment

Leontine Borsato is goed op weg en deelt haar corona-wijsheden

Beeld © ANP

Leontine Borsato (52) is weer helemaal opgekrabbeld. Het zijn ook voor haar gekke tijden en niet alleen door de coronacrisis. Ze gaat scheiden van haar man Marco (53), maar blijft positief op Instagram.

"Het leven is makkelijker dan je denkt en moeilijker als je denkt"

Leontine heeft zichzelf omgedoopt tot 'master in happiness', meldt ze op Instagram. Daarbij heeft ze een nieuwe lijfspreuk toegeëigend: 'Het leven is makkelijker dan je denkt en moeilijker als je denkt!' Aan haar volgers meldt ze dat het haar nieuwe 'mindset' is en dat het 'het proberen waard' is, terwijl ze ook een nieuwe zonnige selfie deelt. 

Leeftijd
Lees ook:
Leeftijd is slechts een getal: Leontine en Jada zijn net zusjes

De wijsheid van Leontine wordt geapprecieerd door haar volgers. 'Hoe vaker je het leest, hoe harder je er ook in gelooft. Komt op het juiste moment', reageert één fan. 'Helemaal waar', vindt een ander. 'We maken het moeilijk, terwijl het makkelijker kan', vult een volger haar aan. Leontine's volgers zijn niet de enigen die haar troost bieden, ook goede vriend en visagist Leco van Zadelhoff steekt haar een hart onder de riem. Je ziet het in de video hieronder. 

Leco van Zadelhoff biedt troost aan Leontine

00:16