Entertainment

Op deze datum verschijnt Crazy Rich Asians bij Netflix

29 april 2020 12:58
Beeld © Warner Bros.

Volgende maand wordt er weer een nieuw filmpareltje toegevoegd aan Netflix: 'Crazy Rich Asians'. De streamingdienst heeft zojuist bekendgemaakt dat de film vanaf 21 mei te zien zal zijn.

Crazy Rich Asians volgt de in New York geboren Rachel Chu (Constance Wu). Zij vergezelt haar vriend Nick Young (Henry Golding) naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Ze is enthousiast over haar eerste bezoek aan Azië, maar ook nerveus om Nick zijn familie te ontmoeten. Nick is echter een aantal belangrijke details over zijn leven vergeten te vertellen, waardoor Rachel geheel onvoorbereid belandt in bijzondere situaties. Het blijkt dat hij niet alleen de afstammeling is van één van de rijkste families van het land, maar ook behoort tot één van de meest gewilde vrijgezellen. Haar relatie met Nick maakt Rachel tot een doelwit voor jaloerse jetsetters, maar erger nog... Nick zijn eigen afkeurende moeder (Yeoh). Het wordt snel genoeg duidelijk, dat hoewel geld geen liefde kan kopen, het zeker de zaken ingewikkelder kan maken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Crazy Rich Asians geen hit in China

De film kwam uit in de zomer van 2018 en was een regelrechte hit. Dit kwam mede doordat het de eerste Hollywood blockbuster met een volledig Aziatisch-Amerikaanse cast is.

Op 21 mei zie je Crazy Rich Asians bij Netflix.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore