Entertainment

Fred van Leer haalt hard uit naar Angela de Jong

28 april 2020 15:12 Aangepast: 28 april 2020 15:20
Beeld © ANP

Fred van Leer (43) heeft schoon genoeg van de uitgesproken mening van Angela de Jong (44). De stylist is kwaad omdat Angela hem een 'uitgekauwd type' noemt in haar meest recente televisiecolumn.

"Hoe kun je zo chronisch zuur zijn?"

In het bewuste artikel praat Angela over het Koningsdag-programma van Chantal Janzen en Beau van Erven Dorens. Ze vond het maar niks en noemt het 'op primetime Skypen met uitgekauwde BN’ers als Fred van Leer en Frank & Rogier' als een dieptepunt.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Fred van Leer maakt fashion van een kussen en een riem

Dat schiet bij Fred volledig in het verkeerde keelgat. Zozeer zelfs dat hij op zijn Instagram een volledige post aan Angela besteedt - die hij niet veel later weer verwijdert. Daarin haalde hij flink uit naar de opiniediva. 'Heeft er vandaag al iemand tegen je gezegd dat je een leuk meisje bent, Angela?' schrijft hij. 'Nee, want dat ben je ook niet.'

Voor Fred is het een raadsel dat mensen Angela's mening kunnen waarderen. 'Mag ik eens vragen waarom iemand waarde hecht aan die vrouw? Hoe kun je zo chronisch zuur zijn?' vraagt Fred zich af.

Fred lag een poos terug in het ziekenhuis. Hij had last van zijn schouder en het ging helemaal niet goed met hem. Inmiddels is hij er weer bovenop. In de video hieronder zie je er meer over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore