Entertainment

EOTB-Lakeisha reageert op ophef na confrontatie Levi en Julie

27 april 2020 08:15 Aangepast: 27 april 2020 08:46
Ex on the Beach: Double Dutch

Lakeisha kreeg nou niet bepaald een warm welkom in de villa van 'Ex on the Beach: Double Dutch'. Haar besluit om Julie buiten spel te zetten werd haar niet in dank afgenomen. RTL Boulevard sprak met haar over alle commotie.

"Ik had natuurlijk niet verwacht dat de eerste reactie van de groep zo heftig zou zijn"

Net aangekomen op het strand krijgt Lakeisha de optie om de kamer te delen met haar ex Levi. Ondanks een verzoek van Levi om dit niet te doen, besluit Lakeisha hier toch gebruik van te maken en Julie de kamer uit te sturen. Als ze haar keuze deelt met de groep gaat deze volledig uit z'n dak. Lakeisha wordt  van het een op het andere moment gezien als lucht en moet zelfs alleen en staand eten.

"Het waren de gevolgen van mijn keuze, en die accepteer ik. Ik ging niet voor de makkelijke weg en dat hebben we gezien. Ik had natuurlijk niet verwacht dat de eerste reactie van de groep zo heftig zou zijn, maar achteraf begrijp ik wel dat zij als hechte groep elkaar wilde steunen. Ik was de 'nieuwe' in hun ogen", blikt Lakeisha terug op haar entree.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit is een teken dat dekhengst Harrie terugkeert in EOTB

Spijt van haar keuze heeft ze nog altijd niet. "Ik wilde sowieso op die kamer slapen of dat nou met of zonder Levi was, omdat ik geen zekerheid had of er wel echt plek was of bij wie ik op de kamer moest slapen. Ik kende op het moment van de keuze nog niemand en ik wilde niet zomaar ergens slapen. Voor hetzelfde geld moest ik buiten slapen." 

Toch gaat ze uiteindelijk overstag en kiest eieren voor haar geld. "Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om toch beneden te gaan slapen, omdat ik zag dat er genoeg plek was en ik ook niet de hele tijd alleen op die kamer wilde zitten", vertelt ze. "Ik ben erg sociaal en graag onder de mensen en ik wilde iedereen leren kennen. Dan gaat opeens de tablet af en is iedereen eigenlijk alweer vergeten wat er aan de hand was."

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Playboy Dennis krijgt schrik van zijn leven in EOTB

Maar daar eindigt de drama niet, want ook háár eigen ex meldt zich op het strand: Celeste. Iets dat ze niet aan had zien komen. "In de week voordat ik vertrok hadden we elkaar nog op de app en wisten toen van elkaar dus niet dat we naar Thailand zouden gaan. Haar komst vond ik wel echt superleuk." 

Lakeisha en Celeste zijn het allereerste gay 'koppel' in de geschiedenis van het programma. "Het werd ook weleens een keer tijd", reageert enthousiast. "Ik vind het dus alleen maar goed dat MTV dit podium biedt en hoop ook dat meiden en boys zien dat het er gewoon bij hoort en het normaal is. Want er zijn nog genoeg (jonge) mensen die bevooroordeeld zijn."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Dit is de cast van Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6

Krijg je geen genoeg van Ex on the Beach? Dan is Temptation Gossip ook zeker iets voor jou. In de eerste aflevering klapt Simone uit de school over Zach.

Ex on the Beach: Double Dutch is iedere zondag om 21.30 uur te zien op MTV.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore