Ga naar de inhoud
Entertainment

Ali B in tranen door lieve actie van Anouk

Beeld © ANP

Ali B (38) heeft met tranen in de ogen geluisterd naar de cover van zijn eigen nummer 'Waar ben je nou', die Anouk (45) hem vrijdag vanuit Marokko heeft gestuurd.

"Super grappig en super mooi gedaan"

'Ik ben gewoon weer aan het janken, ik zweer het. Super grappig en super mooi gedaan. Love you', reageerde Ali B op de video op Instagram waarmee Anouk de rapper en mede-coach in The voice of Holland wilde bedanken voor alle hulp die hij voor haar regelt zolang ze vastzit in Marrakesh.

Anouk
Lees meer:
Anouk bedankt Ali B op bijzondere wijze voor zijn hulp in Marokko

Ook BN'ers krijgen tranen in de ogen door het lied, van ontroering en van het lachen. 'Dierbaar en ontroerd mooi cadeautje voor Ali B', reageert Maik de Boer. Bobbi Eden en Viktor Brand reageren met hartjes-emoji's op de Anouk-versie van 'Waar ben je nou'. 

Anouk
Lees ook:
Anouk wijst Ali B terecht na onhandige uitspraak

Voor de cover heeft Anouk de tekst aangepast, vertelde ze in het filmpje. "Het nummer waar ik zo'n hekel aan heb, ga ik voor je zingen. Ik heb vannacht natuurlijk wel gewerkt aan de tekst en de structuur en de melodie van het nummer, zodat ik het überhaupt de strot uit krijg. Ik hoop dat je het mooi vindt."