Entertainment

Onze Jongens in Miami komen naar je toe

24 april 2020 08:30 Aangepast: 24 april 2020 09:27
Beeld © Dutch FilmWorks

Regisseur Johan Nijenhuis gaat zijn nieuwe bioscoophit 'Onze Jongens in Miami' eerder dan gepland 'on demand' uitbrengen. Distributeur Dutch FilmWorks laat vrijdag weten dat de succeskomedie, die nog volle zalen trok toen de coronacrisis van start ging, vanaf volgende week al te zien is op Pathé Thuis, iTunes, KPN en Ziggo.

Het is de eerste Nederlandse bioscoophit die op deze manier de overstap maakt van het witte doek naar on demand. Daarvoor werden wel al veel buitenlandse hits eerder via de thuiskanalen beschikbaar gemaakt, zoals Oscarwinnaar Parasite, de horrorfilm The Invisible Man en kostuumdrama Emma.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Johan Nijenhuis scoort met Onze Jongens in Miami

Onze Jongens in Miami vertelt over een groep sexy bouwvakkers die in Miami een nachtclub willen beginnen. Het is het vervolg op hitfilm Onze Jongens uit 2017. De hoofdrollen in Onze Jongens 2 worden gespeeld door Jim Bakkum, Martijn Fischer, Juvat Westendorp en Eva van de Wijdeven.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Jim Bakkum smeekt volgers thuis te blijven met prachtig nummer

De regisseur had overigens twee grote hits in de bioscopen draaien toen de theaters vanwege de coronamaatregelen hun deuren moesten sluiten. De andere hit, de komedie De beentjes van Sint Hildegard met cabaretier Herman Finkers in de hoofdrol, stond zelfs op de eerste plek in de bezoekerslijst toen de crisis uitbrak. Distributeur September Film laat desgevraagd weten dat De beentjes voorlopig nog niet on demand te zien is.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore