Entertainment

Shakira besteedt haar tijd nuttig in quarantaine

24 april 2020 03:06 Aangepast: 24 april 2020 08:13
Beeld © Getty Images

Waar veel mensen vooral veel televisie kijken of spelletjes als Animal Crossing spelen, heeft Shakira (43) voor een ander tijdverdrijf gekozen tijdens haar quarantaine. De zangeres volgde de afgelopen vier weken lessen in klassieke filosofie aan de universiteit van Pennsylvania.

"Ik weet het, mijn hobby's zijn niet erg praktisch, maar ik heb er heel veel uren in gestoken als de kinderen naar bed waren"

Donderdag toont de Colombiaanse trots haar certificaat op Instagram. 'Ik heb net de module Klassieke Filosofie gehaald. Ik weet het, mijn hobby's zijn niet erg praktisch, maar ik heb er heel veel uren in gestoken als de kinderen naar bed waren.' De zangeres volgde de lessen uiteraard online.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hoe Shakira trainde voor haar Super Bowl-optreden

De trotse studente toont maar liefst drie beelden van haar 'diploma', waarop haar volledige naam Shakira Isabel Mebarak Ripoll prijkt en de titel van de module; 'Klassieke Filosofie: Plato en zijn voorgangers'. De zangeres schrijft er een speciaal dankwoord bij: 'Dank jullie wel Plato en voorgangers voor al het plezier in de afgelopen maand.'

Een ander beeld met vorige jaar, toen de zangeres druk in de weer was met het Super Bowl-optreden:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Shakira steunt haar lief door dik en dun

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore