Ga naar de inhoud
Entertainment

Tom Hanks neemt het op voor gepeste jongen met naam Corona

Beeld © Getty Images

Tom Hanks (63) heeft zich weer eens van zijn beste kant getoond toen hij de achtjarige Australische jongen Corona De Vries een typemachine van het merk Corona beloofde. De jongen werd vanwege zijn naam gepest.

"Ik voel me beroemd"

De pestkoppen plaagden de scholier vanwege zijn naam in verband met de uitbraak van het coronavirus, dat ook in Australië slachtoffers heeft geëist. Daar vielen tot nu toe 67 doden en raakten ruim 6500 mensen besmet.

Tom
Lees meer:
Tom Hanks vertelt over zijn strijd tegen coronavirus

"Ik voel me beroemd", zei Corona tegen Reuters nadat hij de boodschap van Hanks hoorde. De acteur stuurde een bericht aan Corona nadat de jongen hem een brief had gestuurd met de vraag: "Gaat het goed met je?". Daarop ontstond al snel een langeafstandvriendschap tussen Corona en Tom.

De Amerikaanse acteur weet wat het is om besmet te zijn met het coronavirus. Zowel hij als zijn echtgenote Rita Wilson waren een van de eerste celebritys die getroffen werden. Ze waren tijdens hun verblijf in Australië gedurende drie weken flink ziek, lagen zelfs in het ziekenhuis, maar zijn inmiddels aan de beterende hand.

Marianne
Lees ook:
Marianne Faithfull uit ziekenhuis na besmetting coronavirus