Entertainment

Hollywood-sterren zien er heel anders uit tijdens quarantaine

23 april 2020 17:20 Aangepast: 23 april 2020 17:22
Beeld © Getty Images/YouTube-pagina TheEllenShow

Aan het begin van de coronacrisis lieten Amerikaanse plastisch chirurgen weten dat veel beroemdheden hen hadden benaderd voor een behandeling. Immers: ze hadden nu genoeg tijd om te herstellen zonder dat iemand het zou opmerken. Helaas voor hen moesten zij net als ieder ander in thuis-isolatie en zat een ingreep er dus even niet in. Met als gevolg dat we 'the rich and famous' natuurlijker dan ooit voorbij zien komen op social media.

Hollywood-sterren: het zijn net mensen. Dat wordt tijdens deze corona-crisis tenminste duidelijk. Hun meestal zo onberispelijke uiterlijk heeft in een keer plaatsgemaakt voor doodgewone elementen zoals rimpels, pukkels, imperfecte kapsels en allemaal andere dingen die we allemáál wel eens hebben, maar die bij beroemdheden vaak zorgvuldig wordt weggewerkt met photoshop en filters.

Net als ieder ander moeten zij nu vanuit huis werken, zonder hun gebruikelijke leger aan visagisten, stylisten en trainers. Voor sommigen betekent dat dat hun fans hen zien als nooit tevoren. Kylie Jenner ging bijvoorbeeld zonder make-up en haarstukjes in een joggingpak de straat op. Een verademing, bijna. Net als J.Lo die sans maquillage een Instagram-livestream deed met Reese Witherspoon. Nog steeds bloedmooi, ook nu ze geen 25 lijkt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jennifer Lopez aangeklaagd om Instagram-foto

Sharon Osbourne en Jane Fonda hebben hun lokken gelaten voor wat het is. De dames zijn natuurlijk op leeftijd, maar hebben er nu voor gekozen om hun gekleurde haren achter zich te laten en het grijs volledig te omarmen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sharon Osbourne ondergaat acht uur durende 'transformatie'

Ook bij de heren komt de grijze aap uit de mouw. Will Smith en komiek Kevin Hart bekennen kleur op Instagram en laten hun uitgroei zien.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

John Williams treedt in voetsporen van Will Smith

Ook de Nederlandse heren gaan gekortwiekt óf juist met een lange bos van de slaapkamer naar de woonkamer elke dag. Zo wordt het Danny Froger allemaal te veel... Misschien kan hij een voorbeeld nemen aan Valerio Zeno; die schoor alles er maar af.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Natasja Froger breekt de regels om kleindochter te zien

Oprah Winfrey laat haar grime ook achterwege en geniet van een quarantaine-wijntje tijdens het koken. Ze is niet de enige celeb die een alcoholische versnapering gebruikt om deze periode door te komen. De uitermate relaxte Ashton Kutcher en Mila Kunis hebben zelfs speciaal voor nu een wijn op de markt gebracht en prijzen die aan in hun zondagse kloffie. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Oprah Winfrey schrijft flinke cheque uit voor coronacrisis

De manen van Shawn Mendes lijken met de dag langer te worden. De zanger heeft er blijkbaar voor gekozen om de schaar er niet in te zetten en de tondeuse in de la te laten liggen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Thuisknip-avontuur pakt verkeerd uit voor Gordon

Aan Katherine Heigl, die Izzie Stevens speelde in Grey's Anatomy, en Lili Reinhart, van Riverdale, valt bíjna niet op te merken dat de gebruikelijke schoonheidsmiddelen niet zijn opgesmeerd - of in elk geval een laagje minder. Ook naturel zien deze vrouwen er prachtig uit.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zestiende seizoen Grey's Anatomy ingekort

Iemand bij wie we eigenlijk geen verschil zien tussen haar normale uiterlijk en haar quarantaine-look, is Gwen Stefani. Die heeft duidelijk wat werk gestoken in haar make-up alvorens ze op beeld verscheen met vriend Blake Shelton (die overigens speciaal voor de gelegenheid een quarantaine-kapsel krijgt).

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gwen Stefani en Blake Shelton wonen eindelijk samen

Veel Nederlanders grijpen naar de tondeuses en kappersscharen om zichzelf een nieuwe look aan te meten in deze tijden zonder kapper. Volgens Leco van Zadelhoff is dat echter niet zonder gevaar. De stylist vertelt hoe je het wél moet aanpakken in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore