Ga naar de inhoud
Entertainment

Gewichtsverlies Temptation-Elke leidt tot zorgen bij volgers

Beeld © RTL

In aflevering elf konden we allemaal zien hoe Temptation-Elke volledig brak na het zien van de beelden van haar vriend Arda en verleidster Eline. De arme Elke vroeg zichzelf toen af of dat ook was gebeurd als ze wat magerder was geweest, wat tot een schok leidde bij de kijkers. Nu maken ze zich zorgen omdat ze op een recent geplaatste foto erg lijkt te zijn afgevallen.

"Ik ben heus niet zoveel afgevallen als iedereen denkt"

Elke is op Instagram te zien op het profiel van een kledingmerk en volgers vinden dat ze er daar opmerkelijk dunner uitziet. 'Dat zal toch niet vanwege Arda zijn?' vragen fans zich af op Instagram. 'Ik hoop oprecht dat ze het voor zichzelf heeft gedaan en niet alleen voor die ezel', schrijft iemand in de reacties.

Ze krijgt echter ook complimenten. 'Ze ziet er in ieder geval fantastisch uit', schrijft iemand. Het gaat allemaal om onderstaande foto.

Temptation-Elke
lees meer:
Temptation-Elke legt uit: zo zit het tussen haar, Arda en Eline

Vanwege de vele vragen die ze ontving, heeft Elke besloten zelf te reageren. 'Even een uitleg', begint ze op haar Instagram Stories. Ze geeft vervolgens aan dat ze op beeld voller lijkt dan ze eigenlijk was ten tijde van de Temptation Island-opnames. 'Ik ben heus niet zo veel afgevallen als iedereen denkt.'

Wel heeft ze haar levensstijl een beetje aangepast. Ze is namelijk iedere dag gaan fitnessen en ze doet ook nog een uur krachttraining. Daarnaast heeft ze haar eetpatroon veranderd. 'Ik ben gewoon wat gezonder en minder gaan eten.' En ook Elke is niet immuun voor de coronakilo's. 'Nu met de lockdown doe ik absoluut niks en kom ik ook weer aan', schrijft ze.

Had
lees ook:
Had Temptation-Eline naast Arda seks met nóg een deelnemer?

Temptation Gossip, waar de Temptation-kandidaten napraten over hun avontuur op het eiland, is terug! In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen klapt Simone uit de school over de actie van Zach.

Temptation Gossip: Simone klapt uit de school over actie Zach

06:30