Entertainment

Eenzaamheid valt Kees Tol erg zwaar

22 april 2020 17:19 Aangepast: 22 april 2020 17:40

Kees Tol (38) is niet zo eenzaam als dat hij vorige week schetste in een interview met 'De Volkskrant'. De presentator is erg blij met zijn huis, met de vrienden en familie die hij regelmatig spreekt en met de aanspraak die hij heeft als hij in de voortuin zit van zijn huis aan de rand van Volendam.

"Ik had gedacht dat ik beter alleen zou kunnen"

Maar Kees geeft toe dat hij had verwacht deze periode beter aan te kunnen. "Ik had gedacht dat ik beter alleen zou kunnen. Ik kan ook wel goed alleen zijn", legt hij uit in een gesprek met Paul de Leeuw op Instagram."Maar wel als ik een hele week lekker heb gewerkt. Nu zijn alle dagen exact hetzelfde. En ik vertik het om elke dag een glas wijn in te schenken, want dat is ook niet goed."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Kees Tol voelt zich eenzamer dan ooit

Kees stelde vorige week dat hij het vreselijk vond om alleen thuis te zitten in coronatijd. "Soms ben ik jaloers op mensen met kinderen en een partner thuis", zei de vrijgezelle Volendammer. Omdat de opnames voor VT Wonen zijn opgeschort en hij zijn vader niet mag bezoeken omdat die hartpatiënt is, heeft hij ook weinig omhanden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Paul de Leeuw voelt zich gepasseerd door RTL

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore