Entertainment

Volgers Britt Dekker staan versteld van foto in bikini

22 april 2020 15:35
Beeld © ANP

Britt Dekker (28) heeft heel wat losgemaakt met een zonnig kiekje op Instagram. Op Instagram is namelijk te zien hoe de paardenliefhebster poseert voor de spiegel in een oranje bikini, wat haar een stroom aan complimenten oplevert.

"Horseriding & fries"

De presentatrice heeft duidelijk geen last van de onvermijdelijke quarantaine kilo's, zo blijkt uit haar slanke figuurtje. En dat terwijl ze eerder eens op Twitter schreef te leven van 'overdag wortels en fruit en 's avonds een frietje met mayo.' Hoe dan, vragen haar fans zich af. 'Horseriding & fries', schrijft de realityster bij de post.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nederland doneert massaal tablet na oproep Britt Dekker DWDD

Onder de verbluffende foto vallen haar volgers bijna achterover van haar 'killerbody', zoals Tygo Gernandt haar lichaam omschrijft. 'Wat een lijfffff!!!', laat ook YouTube-ster Dionne Slagter achter. Ook Mascha van Beautygloss weet niet wat ze ziet, net zoals bijna 25 duizend andere volgers die haar foto al een hartje hebben gegeven.

Toch zijn er ook enkele fans bezorgd, omdat Britt eerder kampte met een eetstoornis. Op een gegeven moment woog ze nog maar 46 kilo en leefde op enkel een wortel en een banaan. Eerder gaf de voormalig Take Me Out-ster in een interview met Flair aan dat ze doorsloeg, nadat ze op social media allerlei foto's van Victoria Secret-modellen zag. "Je kon mijn ribben tellen, maar zelf had ik niet echt door hoe dun ik was - ik dacht alleen maar: yes, nu sta ik een keer mooi op Instagram."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britt Dekker steekt ouderen hart onder de riem in nieuw programma

Het was haar vriend Max die uiteindelijk ervoor zorgde dat ze haar eetgedrag flink aanpakte. "Hij zei: 'Als je zo doorgaat met niet-eten, dan heb je een probleem, want je maakt wel een programma voor jonge kids. Ouders willen niet dat hun kinderen kijken naar een presentatrice met een eetstoornis.'"

Britt is inmiddels zo'n ster dat ze wordt gepersifleerd in De TV Kantine. Aan RTL Boulevard vertelt Britt wat ze ervan vindt.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore