Entertainment

Aaron Carter wordt voor de eerste keer vader

22 april 2020 05:39 Aangepast: 22 april 2020 10:39
Aaron Carter Beeld © ANP

Vrolijk nieuws voor Aaron Carter en zijn vriendin Melanie Martin. De twee zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje. Dat is behalve leuk ook opmerkelijk, aangezien Melanie drie weken geleden nog werd gearresteerd wegens huiselijk geweld. Carter deelde het babynieuws zelf via een Instagram Live sessie. Dit meldt People.

"Maar familie is het belangrijkste dat er is"

Terwijl de 27-jarige zanger een positieve zwangerschapstest omhoog hield, zei hij: "Nou, ik word dus vader. Dit is de officiële aankondiging, we zijn zwanger!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Aaron Carter de weg kwijt? Deze video doet vermoeden van wel

Aan People liet hij weten: "Dit is iets wat we allebei graag willen, we probeerden het al een tijdje en nu is het gelukt. Ik richt me op de toekomst en het aankomende vaderschap. Ik wil een goede vader zijn en gelukkig gaan alle andere dingen in mijn leven, zoals muziek, ook goed. Maar familie is het belangrijkste dat er is."

Drie weken geleden berichtten verschillende Amerikaanse media nog dat Carter niets geloofde van een zwangerschap, waar Melanie hem over inlichtte. Dat gesprek liep vervolgens uit op een handgemeen dat leidde tot Melanie's arrestatie, omdat ze de zanger heftig gekrabd zou hebben. Ook zei Aaron toen dat 'het nooit meer goed zou komen met haar'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Aaron Carter neemt een pauze van sociale media

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore