Entertainment

Demi Lovato zet zich in voor mentale hulporganisatie

22 april 2020 02:27 Aangepast: 22 april 2020 11:14
Demi Moore Beeld © ANP

Demi Lovato (27) heeft haar fans via sociale media laten weten er voor hen te zijn als ze het moeilijk hebben ten tijde van het coronavirus. De zangeres, die zelf meerdere malen kampte met mentale problemen, liet weten haar steun te geven aan de lancering van The Mental Health Fund. Deze organisatie ondersteunt vier organisaties die volledig toegewijd zijn aan het bieden van hulp via tekstberichten.

"Om hulp vragen is geen teken van zwakte, maar juist iets heel krachtigs"

"Het is enorm belangrijk dat mensen deze mogelijkheid hebben, omdat je je soms heel alleen voelt en niet weet bij wie je voor hulp kunt aankloppen. Je bent bang dat je gedachtes te somber zijn en dus hulp nodig hebt. Daarom is dit initiatief opgezet, om mensen een hand te reiken waar en wanneer ze dat nodig hebben," laat de 27-jarige zangeres aan People weten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Demi Lovato en Selena Gomez niet langer vriendinnen

Ze vervolgt: "Om hulp vragen is geen teken van zwakte, maar juist iets heel krachtigs. De maatschappij zet je vaak weg als zwak persoon wanneer je om hulp vraagt, maar herstel begint altijd bij dat ene moment waarop iemand zegt: help mij."

Zelf probeert Demi er ondertussen het beste van te maken. "Ik sport veel en wandel lekker met mijn honden, dat vind ik heerlijk. Ik moet ook mijn yoga weer oppakken, want dat is er een beetje bij ingeschoten de laatste tijd. En ik wil weer gaan mediteren, dat helpt me rustig te worden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ariana Grande en Demi Lovato doen mee aan Disney-singalong

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore