Entertainment

Waarom Monica Geuze niet meer álles kan tonen in vlogs

21 april 2020 17:21
Beeld © YouTube-kanaal Monica Geuze

Monica Geuze laat in haar Videoland-serie 'Like Monica' een nieuwe kant van zichzelf zien. Zo is ze openhartiger dan ooit over haar ex en dochtertje Zara-Lizzy, en ook haar nieuwe liefde komt voorbij. Toch moet de 25-jarige de komende tijd haar lippen stijf op elkaar houden wat betreft haar liefdesleven. Dit is waarom.

"Ik ben zo gewend dat ik alles deel met jullie. En dan kan nu dus niet omdat ik een afspraak heb gemaakt"

Op dit moment zijn er vier afleveringen te zien van de goed ontvangen realityreeks bij Videoland, maar dankzij het Covid-19-virus blijft het daar voorlopig bij. Wel is ze druk bezig met een oplossing, want na slechts vier afleveringen alweer stoppen is 'best wel gek', aldus de jonge moeder.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monica Geuze en nieuwe vriend zijn klaar voor de volgende stap

Niet iedereen is even enthousiast over haar nieuwe project en dat snijdt Monica in haar vlog zelf aan: "Ik weet dat er rondom de serie een hoop negativiteit is ontstaan." Ze krijgt namelijk regelmatig van kijkers te horen dat ze een hele andere Monica zien in de show. Daar heeft ze een reden voor. "Ik film niet meer alles wat ik vroeger wel zou filmen. Ik denk dat ik toch iets meer privé ben sinds ik moeder ben en dat is natuurlijk lastig."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monica Geuze deelt prachtige foto van 'haar alles'

Daarnaast vertelt Monica dat ze met de makers ook een aantal verhaallijnen heeft besproken waar ze exclusief recht op hebben, wat betekent dat Monica in haar eigen vlogs niet overal even diep op in kan gaan.

"Dat is best wel een lastig dingetje”, erkent ze. Al helemaal omdat de serie eigenlijk acht weken zou duren. Dat houdt in dat ze over veel aspecten van haar leven nog niets kwijt kan, omdat die rechten bij de docu-makers liggen. "Dat vind ik best vervelend, want ik ben zo gewend dat ik alles deel met jullie. En dan kan nu dus niet omdat ik een afspraak heb gemaakt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Lars Veldwijk diep gekwetst door acties Monica Geuze

In de laatste aflevering van Like Monica was al te zien hoe Monica kijkt naar de live toespraak van Minister-President Mark Rutte op 16 maart. Monica belt met haar vriendin Danique al dat ze alles moet cancelen en daar horen dus ook de opnames van Like Monica bij.

RTL Boulevard sprak Monica eerder al over haar docu.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore