Ga naar de inhoud
Entertainment

Deze Mean Girls-actrice zou haar rol zó weer oppakken

Mean Girls Beeld © Paramount Pictures

Fans van 'Mean Girls' zitten al jaren met één grote vraag: wordt er ooit een vervolg gemaakt met de originele cast? Actrice Rachel McAdams (41) heeft laten weten dat zij het in elk geval wel ziet zitten om weer in de huid van Regina George te kruipen.

"Het zou heel leuk zijn om een oudere Regina George te spelen"

De actrice deed afgelopen weekend mee aan een livestream om geld op te halen voor de London Health Science Foundation in Canada toen zij de vraag kreeg of ze ooit weer te zien zal zijn als Regina George. Het antwoord van Rachel was duidelijk: "Het zou heel leuk zijn om een oudere Regina George te spelen en om te kijken hoe het nu met haar gaat." Als het aan de actrice ligt, komt dat vervolg er dus.

That's
Lees ook:
That's so Fetch! Er komt een gloednieuwe Mean Girls-film

Ook de hoofdrolspeelster van destijds, Lindsay Lohan, heeft aangegeven dat zij hoopt op een vervolg. Lights Out with David Spade vertelde ze dat ze zelfs al langer nadenkt over een nieuwe Mean Girls-film. "Ik wilde een Mean Girls 2 maken met dezelfde cast, Tina Fey, dezelfde crew en regisseur Mark Waters. Dat is wat ik graag zou willen en dat zou ik ook zo doen. Maar dat ligt echt helemaal aan hen."

Lindsay
Lees ook:
Lindsay Lohan enthousiast over Mean Girls-video Ariana

De film uit de koker van Tina Fey stamt alweer uit 2004 en is in de afgelopen jaren een echte culthit geworden. In 2011 kwam er een vervolg op Mean Girls, maar de oorspronkelijke cast en schrijvers waren hier niet bij betrokken. In 2017 ging ook de musical Mean Girls in première in New York - die werd wel geschreven door Tina Fey.

De musicalversie wordt nu weer omgetoverd tot film. Dan zou je denken dat je dezelfde rolprent krijgt als die uit 2004, maar nee: zo hebben alle personages nu social media en staat er een geheim over Aaron Samuels in het Burn Book. De nieuwe film zal dus nét even anders zijn dan de oorspronkelijke en het is nog niet bekend of de oude cast hieraan mee zal doen. Wanneer de film uitkomt is ook nog even de vraag.