Entertainment

Beautygloss-Mascha lijkt te hinten op deelname aan WIDM?

19 april 2020 14:14
Beeld © ANP

WIDM-fans staat dit jaar nog een leuk cadeautje te wachten. Tijdens de finale van het vorige seizoen werd namelijk duidelijk dat er dit jaar nóg een reeks te zien zal zijn. Over de exacte datum, locatie of deelnemers is nog niets bekendgemaakt, maar het is heel goed mogelijk dat we YouTube-ster Mascha van Beautygloss in ons Molboekje kunnen noteren.

"Ik heb meer kijkers dan sommige programma’s"

De influencer was digitaal te gast in het online BNNVARA-programma Club Hub. Hier besprak ze niet alleen over haar carrière en zwangerschap, maar ook over de toekomst en mogelijke deelname aan televisieprogramma’s.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beautygloss-Mascha en Gregor delen pikante details over seksleven

Waar haar collega YouTubers geregeld opduiken in allerlei programma’s, blijft Mascha de boot een beetje afhouden.  “Ik vlog dagelijks. Ik weeg echt af: is dit het waard voor mij? Televisie is echt magisch, maar ik heb meer kijkers dan sommige programma’s.” Mocht Mascha meedoen aan langdurige televisieprogramma’s dan betekent dat dat ze een deel van haar inkomsten moet missen.

Maar toch staat Mascha wel open voor een specifiek televisieprogramma. “Kijk voor Wie is de Mol? zou ik denken: oké, fuck it. Dat is echt mijn favoriete programma.” Als haar nogmaals gevraagd wordt of ze voor WIDM een maand lang niet zou vloggen, antwoord ze: “Ja, dat moet wel.” Volgens kijkers en molloten lijkt de influencers hiermee te hinten op een mogelijke deelname, aangezien ze heel stellig is over wat ze moet opgeven om mee te doen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beautygloss-Mascha toont prachtige babybump in bikini

Of Mascha daadwerkelijk mee gaat doen is natuurlijk afwachten, maar het zou natuurlijk zomaar kunnen. Onder de fanatieke molloten gaat namelijk wel een theorie dat het extra seizoen of met oudgedienden wordt gespeeld, of met influencers. Veel is er nog niet bekendgemaakt over het extra seizoen. Wel weten we dat deze na de zomer te zien zal zijn en dat alle afleveringen al zijn opgenomen. 

Mascha en haar man Gregor zijn momenteel in blijde verwachting. RTL Boulevard sprak met de influencer. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore