Entertainment

Slecht nieuws voor WIDM-fans: 'Alles ligt stil'

18 april 2020 23:01 Aangepast: 19 april 2020 11:12
Beeld © ANP

Het is nog onduidelijk wat de coronacrisis voor gevolgen heeft voor het volgende seizoen van de tv-hit 'Wie is de Mol?' Normaal gesproken vinden de opnames rond de maand mei plaats, maar de kans dat dat doorgaat lijkt ontzettend klein. Volgens presentator Rik van de Westelaken liggen alle voorbereidingen momenteel stil.

"Voor ons is het nu vrede hebben met het lot"

"We zijn natuurlijk bezig met een nieuwe editie maar alles ligt stil op dit moment", zei Rik zaterdagavond in het NPO Radio 1-programma Proost. "Dus ook voor ons is het nu vrede hebben met het lot."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vriendschap met Nathan blijft Rob na WIDM voor altijd bij

Wie is de Mol?-fans komen in ieder geval later dit jaar nog aan hun trekken omdat AVROTROS vanwege het 20-jarig bestaan van het programma een extra reeks heeft gedraaid. "De extra editie, het cadeau van ons aan de kijker, is gelukkig al opgenomen. Daar zijn we nu druk mee bezig om dat klaar te maken voor uitzending." Wanneer de uitzenddatum is, is nog niet bekend.

Eerder zaterdag liet regisseur Rick McCullough ook al doorschemeren dat het coronavirus roet in het eten gooit wat betreft het 21e seizoen. "Er zijn belangrijkere dingen in de wereld, dat snap ik, MAAR IK WIL SEIZOEN 21 FILMEN. zo! dat is er uit", schreef hij op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rob Dekay wilde vriendin niet spreken tijdens WIDM

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore