Ga naar de inhoud
Entertainment

Ook Heel Holland Bakt voert aanpassingen door voor nieuw seizoen

Beeld © Omroep MAX/Roland J.Reinders

De makers van ‘Heel Holland Bakt’ zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwste seizoen van de kijkcijferhit, maar ook hier gooit het coronavirus roet in het meel. Toch is er geen reden tot paniek meldt Omroep MAX-directeur Jan Slagter aan het AD.

"Als dat het ergste is, dan valt het mee"

Zoals het er nu voorstaat moeten ook de toekomstige deelnemers van Heel Holland Bakt ruim anderhalve meter afstand van elkaar bewaren, maar dat lijkt vooralsnog geen enkel probleem op te leveren voor de makers. Volgens Jan Slagter zullen er enkele aanpassingen worden doorgevoerd in het nieuwe seizoen en de grootste aanpassing is dat de baktent een stuk groter zal worden. “Die moeten we vermoedelijk iets langer maken, maar dat is mogelijk. Als dat het ergste is, dan valt het mee.”

Bakkers
Lees ook:
Bakkers klaar? Heel Holland Bakt zoekt nieuwe kandidaten

Behalve het feit dat er meer ruimte in de tent moet komen, is het volgens Jan ook noodzakelijk dat er enkele afspraken gemaakt zullen worden. Zo zullen juryleden Janny en Robèrt niet meer dicht op elkaar staan bij het proeven en zal ook presentator André van Duin flink afstand moeten houden van de kandidaten. “Allemaal goed te doen”, aldus Jan. “De hygiëneregels worden strikter, het wordt extra veel ontsmetten en handen wassen.’’

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt moet dit najaar op de buis verschijnen.

Ook dit jaar was de bakwedstrijd een groot succes bij de kijkers, hoe dat komt zie je hieronder:

Heel Holland Bakt blijft absolute kijkcijferhit

01:57